Livrarea produselor se face pe tot teritoriul Romaniei prin firma de curierat DPD, la domiciliul tau. In cazuri exceptionale de neacoperire a zonei de livrare sau de imposibilitatea firmei de curierat de a livra produsele avem si posibilitatea de a trimite prin Posta Romana, costurile pentru aceasta optiune este de 15 lei. In cazul in care zona dumneavoastra nu este acoperita de serviciile DPD, veti fi contactat de un reprezentant ELESI pentru stabilirea de comun accord a modalitatii de livrare.

Comenzile primite intre orele 8:00 – 15:00 vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare , exceptand perioadele in care bancile sunt inchise (sarbatoare nationala), taxa de transport prin DPD fiind in valoare de 20 lei.

Toate comenzile plasate in zilele nelucratoare (sarbatori nationale, sambata-duminica) vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare. In cazuri exceptionale aceste termene se pot modifica. Nu se poate garanta existenta permanenta a produselor in stoc iar din acest motiv livrarea poate varia. Pentru produsele la comanda  livrarea se va efectua in 10 zile lucratoare doar cu plata in avans a produsului/produselor.

POLITICA DE RETUR

Noi, cei de la ELESI, dorim sa fiti 100% multumiti de achizitia facuta. Daca, din orice motiv vreodata va fi nevoie sa returnati un produs, o puteti face in 14 zile lucratoare de la achizitia produsului/produselor. Nu acceptam retururi dupa aceasta perioada.

Va rugam returnati produsul/produsele comandate la adresa
Sos. Orhideelor, nr.31-33, Complex Idm Basarab , Etaj 1, Stand C 51 , sector 1, Bucuresti

Ne rezervam dreptul ca la primul colet neridicat sa refuzam plata ramburs la aceeasi persoana, viitoarele comenzi ale aceluiasi utilizator putand fi achitate doar prin optiunea platii cu cardul.